Hoe laat is het in Guadeloupe ?

Tijdsverschil met Nederland
11 oktober 2023  
Henri KESSELS

De tijd in Guadeloupe

De Antillen veranderen de tijd niet tijdens de winter- en zomerzonnewende. Het tijdsverschil is dus niet altijd hetzelfde. In de winter is het 5 uur minder dan in Nederland. En als Nederland overgaat op zomertijd wordt het tijdsverschil groter en loopt op tot 6 uur. Dus als het in Nederland in de zomer middag is, is het in Guadeloupe 6 uur 's ochtends.

Om hoe laat bellen naar Guadeloupe ?

Als u een reis naar West-Indië plant, kunt u een vakantiewoning bellen om navraag te doen. De beste tijd om vanuit Nederland te bellen zonder bang te hoeven zijn dat u de persoon met wie u spreekt wakker maakt, is 's middags vanaf 14.00 uur, wat in West-Indië 8.00 uur is.. 

Op zoek naar een leuke accommodatie?

Voor ons vakantiehuis Jaden Kreyol in Lamentin in Guadeloupe hebben we een website opgezet die maximale informatie biedt en een boekingssysteem waarmee u direct over de beschikbaarheid en prijzen kunt beschikken. En boek zelfs direct online - zonder dat u via een platform hoeft te gaan dat de prijzen met minstens 15% verhoogt. Bezoekt u onze website vanaf een mobiel, dan kunt u ons eenvoudig bereiken via WhatsApp via een knop onderaan het scherm. Zie je het daar aan de linkerkant? Als het bij u in Frankrijk ochtend is, kunt u ons eenvoudig een sms sturen zodat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt. Of bel gewoon op, wij spreken Nederlands.

Als je van plan bent om op Guadeloupe te verblijven, kun je door een vakantiewoning te kiezen met een centrale ligging op het eiland het hele eiland bezoeken zonder ooit meer dan een uur te hoeven rijden om het andere uiteinde te bereiken. Bovendien heeft u waar wij gevestigd zijn last van files. Ja, er zijn er hier ook die werken of naar school gaan!

Jaden Kréyol zien

Henri KESSELS 11 oktober 2023
Deel deze post