Eiland Saint Marie

Een wandeling langs de filmlocaties en achter de schermen van de serie
27 november 2023  
Henri KESSELS

Où est tournée la série Meurtre au paradis ?

Mogelijk volgt u de Engelse detectiveserie "Murders in Paradise" van de BCC, met zijn goedmoedige sfeer. Het speelt zich af op een mysterieus Caribisch eiland genaamd “Saint Marie”. In feite is Deshaies de belangrijkste filmlocatie voor de serie, en misschien heb je enkele locaties herkend tijdens je verblijf op Guadeloupe. 

Meurtres au paradis : visiter les lieux de tournage

Nu kun je jezelf trakteren op een rondleiding met iemand die dicht bij de productie staat en die je de filmlocaties kan laten zien: de bar van Catherine, het huis van de inspecteur, het politiebureau... maar ook achter de schermen, het filmen van anekdotes, de kleine geheimen van de productie en de plaatsen waar de acteurs zijn ondergebracht. 

De Engelssprekende gids neemt je te voet en met de auto mee in de regio Deshaies tijdens een gezellig uitje van een halve dag in een kleine groep. Klaar om te onderzoeken?

Accommodatie Guadeloupe 

Het accommodatie aanbod op Guadeloupe is zeer uitgebreid en omvat alle mogelijke categorieën accommodatie en serviceniveau, variërend van hotels tot de verhuur van luxe villa's, de verhuur van bungalows of appartementen, of zelfs huuraccommodaties op Guadeloupe. Als u tijdens uw verblijf niet van accommodatie wilt wisselen, kunt u kiezen voor centrale accommodatie. Jaden Kreyol is perfect voor een stel, een gezin of een kleine groep vrienden. Het maakt een authentieke ervaring mogelijk door in volledige onafhankelijkheid bij de lokale bevolking te verblijven en in volledige eenvoud een onderdompeling in het lokale leven te beleven.

Henri KESSELS 27 november 2023
Deel deze post